Scottoiler eSystem universeel

299,95

Categorie:

Beschrijving

De eSystem is Scottoiler’s prijsbeest, ondermeer door MCN bekroond als accessoire van het jaar. Hun vlaggenschip werd geroemd om de makkelijke installatie, het geweldige technische vernuft en simpelweg om wat het effectief in de praktijk doet.

Dus, wat doet deze Scottoiler?

  • Langere levensduur van je ketting en tandwielen (tot 7 keer meer kilometers)
  • Makkelijk en snel geïnstalleerd
  • Jij bepaalt hoeveel olie er naar je ketting gaat
  • Meer vermogen op het achterwiel (wegens minder verlies in de ketting)
  • Veel minder tijdverlies met kettingspannen
  • Bespaart dus tijd, geld en gedoe

De eSystem is een elektronisch kettingsmeersysteem dat werkt op (een zeer kleine) stroom van de batterij, 400 mA om precies te zijn. Op de meeste motoren kan de Scottoiler op minder dan een uur gemonteerd worden door hem rechtstreeks op de batterij aan te sluiten. Hij is helemaal plug-and-play, dus geen gedoe met overdreven instellingen of aftakken van schakelaars of kabelboom (wat bij andere systemen vaak wel het geval is).

Het eSystem voelt trillingen en beweging dankzij een drie-assige accelerometer, waardoor hij weet wanneer de motor draait en wanneer de motorfiets effectief rijdt. De sensor zal zelfs bij continue snelheid weten dat de ketting olie nodig heeft en zo altijd optimaal smeren.

Het eSystem geeft de motorrijder een maximale flexibiliteit en laat toe het debiet met een simpele druk op de knop te veranderen. Zo kan je de smering aanpassen aan eventueel off-roaden of regen. Je ziet het ingestelde debiet op het bijgeleverde scherm, dat ook toont hoeveel olie er nog in je reservoir zit, hoe warm het is en de G-kracht die de accelerometer optekent.

In de kit zit een eSystem met display en reservoir, een flacon van 250 ml Scottoil (goed voor zowat 9.000 km), de nodige tubes en kabels, plus instructies om te monteren volgens de regels van de kunst en een handleiding.

Het eSystem reservoir kan op verschillende plaatsen geïnstalleerd worden, zoals op een framebuis, onder het zadel, …

Klik hier om te kijken of Scottoiler ook montageinstructies specifiek voor jouw motor gemaakt heeft.Vaak verkocht

TRANSLATE