Aanbieding!

Double Take adventure mirror

63,99 59,95

Double Take Mirror | Adventure

De Adventure spiegels van Double Take Mirror is bedoeld voor de grotere all road motoren zoals de BMW GS, KTM LC8, Honda Africa Twin etc. De Adventure spiegels geven een stabieler beeld ten opzichte van de Double Take Enduro spiegels. Daarnaast zijn deze net iets groter.

RAM Mount 

Double Take mirrors zijn spiegels die speciaal ontworpen zijn voor het all road / enduro rijden. Omdat de spiegels gebruik maken van het RAM Mount systeem, zijn de spiegels in elk gewenste hoek te verstellen. Hierdoor zitten de spiegels nooit vervelend in de weg. Bij sommige motoren zelfs veilig weg te stoppen achter de ruit van de motor.

Daarnaast brengt het een zeer fijne veilige bijkomstigheid met zich mee. Mocht je tegen flinke takken aan rijden, dan kunnen de spiegels zelfs meedraaien. Zodoende zijn de double take spiegels bijna onverwoestbaar te noemen.

Modulaire samenstelling

De enduro spiegels van Double Take Mirror zijn modulair. Dat houdt in dat je de spiegels zelf kunt samenstellen. Zoals hier boven genoemd, is de Enduro en Adventure variant geschikt het all road / enduro gebruik. Vervolgens heb je keuze uit de RAM mount arm en de bevestiging aan het stuur.

  1. Type enduro spiegel
  2. Lengte RAM Mount arm
  3. Bevestiging aan het stuur

Eigenschappen

  • Merk: Double Take Mirror
  • Model: Adventure
  • Verpakkingseenheid: 1 stuk ( = 1 spiegel )
  • Let op: U dient de stuur bevestiging en RAM Mount armen apart te bestellen. 

 

!! Zie filmpje hieronder !!

BeschrijvingVaak verkocht

TRANSLATE